پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست

ظریف: «تیم ب» فاصله کمی تا انداختن ترامپ به تله جنگ فاصله داشت

وزیر امور خارجه ایران در پیامی در توئیتر نوشت که شواهد نشان می‌دهد که تیم ب (بنیامین نتانیاهو، جان بولتون، بن‌زاید و بن‌سلمان) فاصله کمی تا انداختن رئیس‌جمهور آمریکا به تله جنگ فاصله داشته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۰۳ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 24
کد خبر: ۱۴۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران عصر امروز یکشنبه در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: شواهد بیشتر (شامل ورود پهپاد جاسوسی MQ9 به آب‌های سرزمینی ایران در 26 ماه می، خرید قایق‌های تندرو و تماس‌های تلفنی برای برنامه‌ریزی انتساب حمله به کشتی‌ها به ایران) نشان می‌دهد که «تیم ب» چند لحظه تا انداختن دونالد ترامپ به تله جنگ فاصله داشته است. خردورزی مانع از این شد؛ ولی تروریسم اقتصادی تنش به‌بار می‌آورد.

 

دو هفته پیش دو کشتی نفتکش شامل نفتکش «Front Altair» که با پرچم جزایر مارشال متعلق به نروژ از قطر «اتانول»‌ بارگیری کرده بود و نفتکش «Kokuka Courageous» که با پرچم پاناما از «الجبیل» عربستان به‌مقصد سنگاپور، محموله «متانول» حمل می‌کرد، دچار حادثه شدند که بنا بر ادعای رسانه‌های غربی هدف حمله قرار گرفته‌اند

آمریکا با انتشار ویدئویی که ظاهراً قایقی را در حال جدا کردن یک مین دریایی (به‌زعم آمریکایی‌ها) از یکی از نفتکش‌های حادثه‌دیده نشان می‌دهد، مدعی شده است که این قایق ایرانی بوده و به‌منظور پاک کردن ردپای ایران در این حادثه به محل اعزام شده است.

 

همچنین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پنجشنبه گذشته اعلام کرد یک فروند پهپاد تجسسی آمریکایی از نوع «گلوبال‌هاوک» را در حریم هوایی ایران هدف قرار داده و سرنگون کرده است. دولت آمریکا علی‌رغم این ادعا کرد که این پهپاد حین پرواز بر فراز آب‌های بین‌المللی هدف قرار گرفته است.

 

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در یک سلسله توئیت جمعه ادعا کرد که قصد داشته به‌تلافی این اقدام به سه نقطه در ایران حمله کند، اما 10 دقیقه قبل از آغاز حملات آن را از بیم کشته شدن 150 ایرانی لغو کرده است.

 

ایران و آمریکا هر دو نقشه‌ها و تصاویری درباره روایت خود از موقعیت مکانی و مختصات جغرافیایی شلیک به این پهپاد ارائه کرده‌اند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار